7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Roning er en virkelig skøn og givende motionsform, som du ikke kun behøver at gøre på vandet under åben himmel. Du kan sagtens ro derhjemme på en romaskine og styrke dine muskler i din træning. Lad os se lidt nærmere på romaskiner.

Hvis du er vild med at ro – og gerne vil styrke din muskler, så du roer bedre på vandet og under åben himmel med solen i øjnene, så skal du måske investere i en romaskine. En romaskine er et effektivt redskab til at styrke mange af dine muskler i kroppen. Du vil nemlig opleve at din muskler i ryggen, ben og mave bliver styrket ved denne træningsform. Ligeledes er en romaskine også skånsom overfor dine muskler og led, så de ikke lyder overlast. Det er nemlig ikke godt for din langsigtet træningsplan at opnå skader.

Du kan få flere forskellige slags romaskiner, som har forskellige modstand. Nogle med vandeffekt, som giver en bestemt type modstand. Du kan også finde modeller, som måler kalorieforbruget, hastighed, distance, watt og tempo. Du kan altså vælge lige præcis den maskine, som passer til dine behov. Spørg eventuelt en personlig træner til råds, så du er sikker på at få den maskine, som passer til dig.

Når du har valgt din romaskine og fået indrettet dit hjemmestudie, så kan det også være en god ide´ at vælge forskellige plejeprodukter så som american crew, så du kan pleje hele dit ydre. Personlige pleje er nemlig meget mere end kun at træne. Det er vigtigt at have fokus på helheden for at opnå de bedste resultater. Hav derfor også fokus på din kost og søvn samt din væske og saltbalance. På den måde opnår du de bedste resultater.

En romaskine kan bruges af flere, så overvej jeres behov i familien, så alle kan få noget ud af træningen.