7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Bider du negle? Her får du et par råd

At bide negle er naturligt, men det er ikke sundt for dine negle og det er af forskellige årsager folk faktisk gør det. Nogle gør det af nervøsitet og andre af vaner. Neglebidere findes i forskellige alder, faktisk tager nogle børn det med i deres voksenliv og andre helt til de bliver pensioneret. Det kan være svært at bryde med vanen, særligt hvis den er så indgroet. Men der er hjælp at hente, hvis man gerne vil stoppe og have de smukkeste fine negle, som rent faktisk vokser!

Hvis du vil komme neglebidning til vejs ende, så kan du få en negleforlængelse på nedbidte negle. Her får du ekstra styrke og den kunstige negl, er ikke en du har lyst til at bide i på samme måde, så det kan skabe et brud med vanen. Derudover kan du også samarbejde med en negletekniker om et forløb, hvor i begge taler sammen og får gjort noget en gang for alle omkring neglebidningen. For det er en dårlig vane, som man skal bryde med. Du kan rent faktisk lærer en masse teknikker til, hvordan du skal lade være med at bide og få den rette hjælp, så du ikke skal gå med det til du bliver pensioneret.

Du får et skønt resultat som du ikke kan undvære. Men det vil også være godt at arbejde psykisk med problemet. Her er nogle råd til hvad du ellers kan gøre for at stoppe din neglebidning.

Gode råd til at stoppe neglebidningen

  • Skriv ned når du gør det, tænk over og vær bevidst om det hver eneste gang. Er det fordi du er nervøs? bange? ked af det? bekymret?
  • Skriv ned hvor mange du bevidst opdager at du gør det på en dag, jo mere bevidst du bliver, jo mere har du lyst til at gøre noget ved problemet.
  • Når du er bevidst, så prøv i stedet at anskaf dig et tyggegummi eller en lakridsrod og tyg i det i stedet.
  • Foretag dig noget andet, tag et bad, sæt musik på og dans, tag en kop kaffe. Bare forsøg at distraher dig selv for at blive ved med at bide negle, tag evt. en håndcreme på, så smager det ikke nær så godt at bide negle.
  • Tal med en negleteknikker og få den rette hjælp, det vil helt sikkert gavne dig på længere sigt.

God fornøjelse!