7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Mentalt i balance på en uge

Alle kvinder og unge piger vil gerne have det bedre i hverdagen. Det gælder på arbejdet, i privaten og i sporten. Derfor har selvhjælpsguruerne længe stået i kø med de gode råd. De gode råd der på mirakuløs vis afhjælper den grå og kedelige og depressive tilværelse, og i bedste quick-fix stil fixet dig, til præcis den bedste udgave af dig. Den udgave der er glad, smilende, charmerende og helt fyldt med energi og glæde.

Bogen og de mentale øvelser

Du behøver ikke at lede længere. Bogen Kampen Mellem Linjerne er netop landet til e-handel og lander i de danske butikker inden 1. december 2020. I bogen læser og lærer du om dig selv, din handlinger og dine tanker. Det er ikke altid nemt at være ung, travl og efterstræbe en karriere, mens du samtidig har tid til selvforkælelse, fordybelse og selvfølgelig personlig udvikling, for ikke også at tale om studie- og karriereræset vi alle i stigende grad befinder os i. Bogen er delt op med et lækkert indbydende læsestof, som er opfulgt af mentale øvelser, redskaber og teknikker. Det betyder at du en ganske almindelig torsdag aften, kan læne dig tilbage i sofaen og læse et af kapitlerne, hvortil du med garanti bliver klogere på dig selv, dit liv og din måske endnu mere spændende fremtid. Det sker, da bogens kapitler afsluttes med et tilhørende, og værdifuldt, kapitelafsnit med konkrete øvelser i klassisk hjælp til selvhjælp stil.
Kapitlerne temaer og emner spænder fra nervøsitet, angst, indre stemme til at være den bedste og stærkeste udgave af dig.

Podcast til sportsudøvere

Forfatteren bag bogen, kampen mellem linjerne, hedder Henrik Hjarsbæk og han er samtidig også vært på den nye populære podcast kaldet Det Mentale Forspring. Når bogen senere i år rammer de danske hylder, vil alle kapitlerne blive gennemgået slavisk og opklarende i en af de mange podcast episoder om mentaltræning.