7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Danmark er et dejligt land, med mange forskellige landsdele og øer, hvor der bor mange forskellige slags mennesker, side om side. Her lever man godt, for Danmark er et rigt land, som forstår at tage hånd om sine borgere, både rige og knap så rige. Der er plads til at man kan prøve lykken, og går det ikke som forventet, så er der et godt socialt sikkerhedsnet under os, som sørger for at vi ikke ryger helt igennem. Vi passer nemlig godt på hinanden.

Og så handler vi med hinanden. Har vi en ting til overs, så sætter vi den til salg på nettet, eller forærer den væk. På den måde får mange ting nyt liv i nye omgivelser. Og vi er også flinke til at købe af hinanden. Måske er vi ikke altid enige om prisen, men så finder vi som regel et sted at mødes, så alle bliver tilfredse. Det er sjovt at købe og sælge ting til hinanden og mange finder fine ting, både til sig selv og som gaver. Også i det nordjyske har man god tradition for den slags handel.

Den gode belønning

Hvis man har haft en god dag, hvos man har solgt godt ud af depoterne på loftet, så skal man da glæde sig selv med lidt forkælelse. Måske tager man ud og spiser på en god restaurant. Det kan ovenikøbet være at der er råd til en tur i biffen også. Man kan også kigge efter sex i Hadsund eller escort i Otterup, hvis man er i det humør. Man bestemmer jo selv over sine egne penge.

Hvor meget skal den koste?

Nordjyderne er dygtige handelsfolk. Ordet krejler kunne meget vel stamme fra denne egn. Her forstår man at prutte om prisen, og man bliver ikke uvenner bare fordi man ikke bliver enige. Der sælges og købes alt muligt, lige fra rangler til småfolket til biler til mor eller far. Man handler med barnevogne og køleskabe, med lænestole og stigereoler. Man sætter til salg og snuser rundt efter gode tilbud. Hvorfor gå i butikker, når man kan handle med hinanden privat?

Og der er da ikke meget, der kan måle sig med den lykke, det er at have gjort et godt fund på nettet, til en meget rimelig pris, og så komme hjem med det og nyde at eje det. Det skulle da lige være, hvis man har fået en flot pris på mormors arvestykke, og har lidt ekstra på lommen, så man kan få god mad og vin på bordet i weekenden. Ja, måske har man endda virkelig tjent en god skilling med sin handel. Så skal pengene da omsættes i et eller andet, der gør en glad.