7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Skal du ud at vise dit smukke smil til verden? De flotteste smil er altid dem med de sundeste tænder og med TandCity er det målet. Så god tandpleje og behandlinger, der altid ender med et stort smil. Med kvalificerede tandlæger, er du nu i trygge hænder. Opnå den bedste tandhygiejne, som er nemt at komme fra og til. Ikke alene på grund af de fleksible åbningstider, men det ligger også midt inde i København.

Find den perfekte tandlæge i København. Det er nemt at komme til og fra, da klinikken ligger på Østerbro. Kom dertil med både bus og tog og du kan stå af lige ved døren. Det er nemt og ligetil, præcis som tandpleje bør være. Få en tryg og behagelig oplevelse på TandCity-klinikken med en normalpris på bare 350 kr.

Tandpleje når det passer dig

Det kan være lidt svært at finde den rigtige tid imellem arbejde og hverdagens andre komplikationer. Det er nu blevet meget nemmere for hos TandCity er åbningstiderne fleksible og der er også åbent når du har fri fra arbejde. Der er også åbent i weekenden, så hvis du har et stramt arbejdsprogram, så kan du finde en tid der passer dig. Tandpleje er nu tilgængeligt både i lørdage, søndage og helligdage, uden at det koster mere. Få akuttid alle 24 timer i døgnet.

Forskellige tandbehandlinger

TandCity tilbyder ikke alene tandlæger med forskellige specialer, for at du får den bedste behandling for eksempel en tandfacadebehandling. Få også hjælp hvis du lider af tandlægeskræk, fordi det er stadig vigtigt med god tandhygiejne. Få også tandblegning, tandimplantat og meget mere. Du kan læse meget mere omkring de forskellige behandlinger og find kun endnu flere grunde til at TandCity bliver din nye tandlæge. Få den bedste oplevelse på tandklinikken midt i København og gå derfra med et smukt smil og vis dine tænder til verden.