7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
En af de helt store grunde til, at du bør hænge en plakat eller to på dit barns vægge, er, at der skaber en sammenhæng i rummet. Kort sagt pynter det pænt. Der er ikke noget, der er mere kedeligt end et rum uden noget på væggene, og er der noget, som dit børneværelse ikke må være, er det kedeligt. Børn kan godt lide farver, og et rum der passer til dem
Er du til et mere moderne, unikt eller ligefrem provokerende udtryk, kan du med fordel kigge efter de såkaldte Retro vintage plakater eller design plakater. Der er nok at vælge mellem. Pointen er, at du med det store udvalg altid kan finde et motiv og en stil, der matcher indretningen i lige netop dit hjem

For når du er træt af at kigge på en plakat, skifter du den bare ud med en anden. Prisen på plakater ligger typisk mellem 150 og 200 kroner, så du kan sagtens opdatere din indretning med jævne mellemrum, uden at budgettet vælter.

Personlighed, og ændringer

Vil du tilføje ekstra personlighed og stil til dine plakater, kan du indramme dem i rammer, der komplementerer stil og udtryk i dit hjem. For eksempel er aluminiumsrammer med sort profil et sikkert match til hjemmet, hvor den nordiske minimalisme præger indretningen. Vil du derimod skabe en lidt lysere og varmere stemning i dit hjem, er en ramme med en mere naturlig profil et godt bud. Det kan for eksempel være en ramme af egetræ.

Med de rette rammer er det desuden nemt at udskifte dine plakater, når du trænger til nye visuelle og æstetiske input på væggen kan det være Plakater og billeder til stuen– eller i et helt andet rum for den sags skyld. Vi håber at du finder lige netop de plakater du mangler.