BIANCO Party Pumps Kvinder Rød

DKK 499,00

Classic pumps Pointed toe High stiletto heel Slip-on style TRENDING NOW This is the sophisticated-feminine style essential. Minimalist design, strong message. Wear yours with midi bodycon dress for a statement making finish. … læs mere her

Varenummer (SKU): 93549561 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Produkt fakta

  • Navn: BIANCO Party Pumps Kvinder Rød
  • Mærke: BIANCO
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mand eller kvinde model: Female
  • Varekategori: Sko > Pumps
  • Gratis returnering: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Vare ID: 93549561

Støvler til hende

Her på siden finder du et bredt udvalg af damestøvler. Vores udvalg af støvler tæller alt fra ankelstøvler til lange vinterstøvler, der alle er i forskellige farver, størrelser og modeller. I vores udvalg af støvler kan du med garanti finde en par støvler, der passer til dig. Bianco Sko har længe brystet sig af at være moderigtige, når vi handler varer ind, der også er af god kvalitet.

Den populære ankelstøvle har vi mange af i vores udvalg af damestøvler. Ankelstøvlernes materiale varierer meget, så uanset om du er til læder, ruskind eller noget tredje, kan du med garanti finde en ankelstøvle i vores udvalg, der passer til dine ønsker. Ankelstøvlen er fin til både hverdag og fest, fordi hælen ikke er særlig høj. Det betyder dog ikke, at ankelstøvlen ikke er feminin at have på, når du skal i byen og til fest.

Blandt vores udvalg af støvler til hende finder du også støvler i forskellige længder. Du kan, blandt andet, finde både lange og mellem lange støvler i forskellige farver og modeller. Med vores brede udvalg af støvler i forskellige længder, vil du med garanti kunne finde et par, der vil klæde dine fødder og ben. Både de mellemlange så vel som lange støvle kan være super elegante til både hverdag og fest.

At vinterstøvler skal være praktiske, er ikke ensbetydende med, at udseendet af disse støvler falder ved siden af. På denne side finder du mange forskellige, flotte vinterstøvler i vores udvalg. Her kan du både finde vinterstøvler med hæl, hvis du om vinteren savner en lidt mere feminin sko. Kommer du ofte til at fryse fødderne om vinteren, har vi også et bredt udvalg af vinterstøvler med uldent for. Fælles for vores vinterstøvler er de skridsikre såler, der hjælper dig med at holde dig på benene, når det bliver glat udenfor.

Sko til hende

Her på siden finder du et bredt udvalg af sko til hende. Udvalget af sko tæller alt fra stiletter til sneakers, der er i forskellige farver, størrelser og modeller. Her bestræber vi os på at finde varer efter tidens trends og tendenser, og for os er det vigtigt at varerne er i høj kvalitet.

På vores side kan du finde stiletter i mange forskellige størrelser og modeller. Vores udvalg af sko med høje hæle tæller, blandt andet, pumps, stiletter til fest og stiletter til hverdag. Når du er i byen, på arbejde eller til fester, er det vigtigt med et par elegante sko, der sidder perfekt på din fod. Blandt vores udvalg af stiletter finder du, for eksempel, mange stilletter med ankelbånd. Denne trend har hittet i  modeverdenen de sidste sæsoner. Med stiletten, der har et rem eller et bånd om anklen, kan du aldrig gå galt i byen.

Du finder også et bredt udvalg af stilletter, der ikke er skyhøje. Høje stiletter kan være meget feminine og fine, men de høje stiletter sidder behageligt på de færreste. Du kan derfor finde et bredt udvalg af stiletter, der ikke er mere end 5-7 cm. høje i vores sortiment.

Her finder du også et bredt udvalg af flade sko, der, blandt andet, tæller ballerinaer, sandaler og sneakers. Blandt vores sneakers finder du mange lækre modeller, der med garanti vil behage dine fødder. De fleste sneakers, som du finder på Bianco.dk, har en smule støddæmpning i sålen, der gør det til en drøm for dine fødder at gå i disse sko. Vores sneakers findes i mange forskellige varianter, modeller og farver. Hvad end du mangler et par festlige sneakers, som du kan danske natten lang i, eller et par sneakers til arbejde, så har vi helt sikkert nogle, der passer til dig.