7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

I en verden hvor klima og miljø er på alles læber, der kan man også selv bidrage til den grønne omstilling ved at tænke bæredygtigt og økologisk i hverdagen. Økologi gælder nemlig ikke kun madvarer, du kan også vælge kemikalierne fra, når du køber creme, shampoo eller deodoranter.

Økologiske produkter er ikke blot bedre for klimaet og naturen, de er nemlig også med til at skåne dit dyrebare helbred.

 

Kig efter økologi, når du køber shampoo og creme

Mange mennesker lider af allergi og eksemer, som ofte kommer i forbindelse med uhensigtsmæssigt meget brug af skadelige kemikalier. Vi mennesker tåler som udgangspunkt ikke for mange unødige kemiske tilsætningsstoffer i hverken fødevarer eller plejeprodukter, og vi især undgå dem, hvis vi har en sart hud eller tendens til allergiske reaktioner.

Vil man som forbruger være på den sikre side, så kan man med fordel kigge efter såsom Evolve. Her er der tale om produkter der er fremstillet af naturlige og økologiske typer af ekstrakt, så man mindsker udsættelsen for skadelige substanser.

 

Skån naturen med et miljøbevidst valg

Udover at mindske risikoen for allergier og uønsket irritation på huden, så er man faktisk med til at hjælpe naturen og Jordens overlevelse, når man køber økologisk.

At dyrke økologisk er skånsomt for miljøet, og det har således en mindre negativ indvirkning på dyre- og planteliv. Det økologiske valg er derfor både rigtigt i forhold til ens personlige sundhed såvel som omgivelsernes.

I dag dukker flere og flere økologiske produkter op på markedet, og konkurrencen blandt øko-producenterne bliver større. Det betyder også at økologiske tomater såvel som økologiske bodylotions ikke længere kun er forbeholdt den rigere del af befolkningen.

De fleste kan få råd til at købe økologisk i hverdagen, og selvom det nogle gange kan være lidt dyrene end ikke-økologiske produkter, så er det en investering i personligt velvære og Jordens fremtid.